top of page
91.png
21.png
89.png

Hoe komt het dat angst zo'n dominante rol speelt in de huidige samenleving en de wereld? Heeft iedereen die hiermee worstelt een ander probleem of komen al deze uitingsvormen van angst uit één wortel? En wat is de doelstelling van angst in het leven van een mens?

Het resultaat van de kennis over de wortel van angst is de sleutel naar een angstvrij leven waarin onzekerheid, twijfel, angst, wantrouwen, paniek, schaamte en schuld verleden tijd is. Sterker nog vervangen wordt door zelfvertrouwen, zekerheid, liefde, vertrouwen, ontspanning, openheid, kwetsbaarheid en vrijheid.

Ricardo heeft vanaf zijn kinderjaren geworsteld met angst in allerlei vormen zoals onzekerheid, bindingsangst, verlatingsangst, schaamte, schuld, perfectionisme, stress, twijfel en faalangst en heeft de wortel van angst ontdekt, wat resulteerde in het feit dat hij nu oprecht kan zeggen dat hij angstvrij door het leven gaat.

In dit boek laat Ricardo aan de hand van de Bijbel, psychologie en andere wetenschappen zien wat de wortel van angst is, wat er gebeurd als je angst zijn gang laat gaan in jouw leven, en hoe je de wortel van angst kunt herkennen, ontmantelen en verwijderen. Hij is ervan overtuigd dat dit boek jou principes, inzichten en tips zal geven zodat ook jij angstvrij door het leven kunt gaan,

WANT JIJ BENT GEMAAKT OM GELUKKIG EN IN VERBINDING EEN ANGSTVRIJ LEVEN TE LEVEN ZODAT JIJ JOUW DROOM EN MISSIE OP AARDE KAN REALISEREN EN VERVULLEN!

Koop de Nederlandse Editie
Koop de Engelse Editie
bottom of page