top of page
92.png
21.png
89.png

We leven in een wereld waar de duisternis lijkt te heersen. Tegelijkertijd zijn er nog nooit zoveel volgelingen van Jezus Christus (christenen) geweest als in deze tijd. In de Bijbel zien we dat Jezus zijn volgelingen opdraagt om het licht in de wereld te zijn, en duisternis is de absentie van licht.

dus hoe kan het dan dat de duisternis lijkt te heersen in de wereld? ligt het aan God of komt het omdat christenen de boodschap van het kruis van Jezus Christus, de kernboodschap van het evangelie niet hebben begrepen?

Het resultaat van het begrijpen van deze boodschap in jouw leven, en de kracht die ermee gepaard gaat, is dat de wereld gaat veranderen op een bovennatuurlijke manier. Jezus roept ons op om het koninkrijk van God te bouwen in deze wereld, zodat de aarde zal zijn, zoals het in de hemel is.

Ricardo heeft lang geworsteld met deze en meer vragen die hieraan gelijk zijn. Hij is ermee naar God zelf gegaan voor de antwoorden. God heeft hem laten zien dat de boodschap van het kruis van Jezus Christus niet ten volle begrepen wordt, en dat dit de reden is dat veel christenen vanuit hun goede intenties niet het overwinnende leven leven wat God voor hen en hun omgeving heeft.

In dit boek laat Ricardo aan de hand van de Bijbel zien wat de kracht is van de boodschap van het kruis, niet een deel, maar de volledige boodschap ervan. Uit ervaring weet hij dat het begrijpen en toepassen van deze boodschap jouw leven ten positieve op zijn kop zal zetten!

WANT DE SCHEPPING WACHT TOTDAT JIJ ZICHTBAAR WORD!

Koop de Nederlandse Editie
Koop de Engelse Editie
bottom of page