top of page
90.png
21.png
89.png

De westerse maatschappij in het bijzonder, maar de hele wereld streeft in al haar handelingen naar succes, voorspoed en geluk. Tegelijkertijd lijkt het wel alsof de dingen maar voor een beperkte groep succesvolle ondernemers, artiesten, leiders en relaties is.

Hoe kan het dat zo weinig mensen ondanks hun streven naar succes, voorspoed en geluk in het leven dit ook kunnen bereiken? Waarom lijken sommige mensen alleen maar succes aan te trekken, terwijl anderen alleen maar in de problemen lijken te komen? Ligt het aan de specifieke personen, of komt het misschien omdat een deel van de mensen begrepen heeft hoe het werkt?

Het systeem voor succes is de blauwdruk van hoe jij succesvol kunt zijn op elk gebied in jouw leven, ondanks de omstandigheden of mensen die jij tegenkomt in het leven. Iedereen kan succesvol zijn in het leven op zijn of haar unieke probleem, maar het is belangrijk om het systeem voor succes te begrijpen zodat jij het gewenste resultaat ziet in plaats van het tegenovergestelde resultaat, want succes is geen toeval of gebaseerd op jouw verleden en omstandigheden.

In de worsteling van Ricardo in het leven van niet succesvol zijn naar succesvol zijn op het gebied van o.a. financiën, vriendschappen, ondernemerschap, werk, familie, mentale gezondheid en fysieke gezondheid heeft Ricardo ontdekt dat het systeem voor succes en de cirkel van zelfdestructie lijnrecht tegenover elkaar staan, en dat iedereen succesvol kan zijn als zij het systeem en haar principes toepassen in het leven. Niet op een krampachtige, strevende manier, maar op een ontspannen, liefdevolle manier met focus.

In dit boek laat Ricardo aan de hand van zijn ervaringen, studies en onderzoek op het gebied van psychologie, theologie, filosofie en sociologie zien wat het systeem voor succes is, en bovenal hoe jij dat systeem op een ontspannen, liefdevolle manier kan toepassen in jouw leven zodat succes geen toeval meer is, maar een gegeven ondanks de omstandigheden in jouw leven.

Want succes, geluk en voorspoed zijn ook voor jou weggelegd, maar te kunnen genieten van deze prachtige dingen in jouw leven, is het van belang dat jij ontdekt en leert hoe het systeem werkt. Zodat jij volledig jezelf kan zijn in deze wereld en jouw unieke missie, doel, droom en verlangen als mens op deze aarde kan vervullen, want jij bent essentieel om van deze wereld een betere en mooiere plek te maken voor de generatie, maar ook voor alle generaties die na ons komen!

Koop de Nederlandse Editie
Koop de Engelse Editie
bottom of page